Na de goede reacties op het schooltoneel van dit jaar, gebaseerd op het boek ‘Het Wonderbaarlijke Voorval met de Hond in de Nacht’ van Mark Haddon, zijn we gevraagd om ons stuk nog een keer te spelen.

Op 5 april zal er in het kader van de Autismeweek een extra voorstelling plaatsvinden van ‘De Hond in de Nacht’. We gaan nog een keer in het CREA-theater van de UvA spelen. Kaarten zijn gratis, maar ‘een vrijwillige bijdrage wordt’ op prijs gesteld. Meer informatie is hieronder te vinden en op de site van de autismeweek: autismeweek.nl.

Het AIC Amsterdam is verheugd dat een vijftiental enthousiaste en goed acterende leerlingen – uit het tweede leerjaar tot en met het eindexamenjaar van het 4e Gymnasium – de tijd en energie hebben gevonden om deze intrigerende, ontroerende en professionele voorstelling aan een groter publiek te laten zien.

De voorstelling, een eigenzinnige en vitale bewerking van de succesvolle roman van Mark Haddon, werd in maart al driemaal voor school, familie en vrienden in het CREA-theater op de planken gebracht.

Info en kaarten

Datum: zaterdag 5 april
Zaal open: 19.15 uur
Aanvang: 19.30 uur
Plaats: CREA-theater van de Universiteit van Amsterdam, Nieuwe Achtergracht 170, Amsterdam
Ingang theater: via de Sarphatistraat (metro 51 of 53 naar Weesperplein).
Toegang: gratis (vol is vol), een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.