The Man Himself

(foto Casper Koster)
Sam Simons komt uit Amsterdam. Schrijft nu in de derde persoon over zichzelf. Sam vindt dat vreemd, maar het ziet er natuurlijk wel rete-professioneel uit.

Sam zat op Het 4e Gymnasium. Nu studeert hij Geschiedenis en Filosofie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij speelt Toneel. Denk dan aan schooltoneel, maar hij komt af en toe ook langs bij bijvoorbeeld Toneelgroep Amsterdam (als amateur, vooruit). Af en toe maakt ‘ie een film(pje). ‘Vluchtkerk’ is een mooi voorbeeld, deze documentaire maakte hij samen met Roemer Ockhuijsen, ze wonnen hiermee de ‘4e Gymnasium Filmprijs’. Soms schrijft Sam een stuk/artikel/publicatie of hoe je dat dan ook wil noemen, dat vindt ‘ie leuk, en al helemaal als jij daar iets over te zeggen hebt, dus laat ‘s een reactie achter! Sam beheert hier en daar ook een site, en dan schrijft ‘ie ook scriptjes en pluginnetjes.

Wat ‘krommesammie’ betekent vraag je? Het komt uit ‘k heb ‘t van Shaffy.

In short.
Dit is Sam Simons (krommesammie) uit Amsterdam | Houdt zich bezig met toneel, film, schrijven & sites | Contact: contact@sam-simons.nl | Het 4e Gymnasium

Contact kun je altijd met hem opnemen, vindt ‘ie leuk.

Contact / Mailcontact@sam-simons.nl
Twittertwitter.com/krommesammie

En anders kun je even een berichtje sturen via dit formuliertje!

Nog een paar foto’s van mij